Deal Score0
Deal Score0

 

Buna dragelor!

Dupa o pauza, ce-i drept cam mare, am reusit, in sfarsit, sa fiu iar alaturi de voi si vreau sa va vorbesc despre culori, intr-o zi de februarie, alba de nea.
Am tot vazut pe net, articole cum ca, culoarea anului este verde si anume verdele crud Greenery, conform Institutului Pantone. Acum in top 10 culori intra si nuantele ce deriva din verde, ca si kaki, tip Varza Kale, mergand pana la galben Primula.
Tot in acest an se poarta si albastrul. Foarte trendy este albastrul Niagara (un albastru similar denimului clasic), dar va fi la moda si albastrul intens sau albastru pal Island.
Vei fi in top 10 si cu rosu Flame (un rosu corai) sau cu roz Pink Yarrow (un roz intens) pana la Pale Dogwood (rozul inocentei), coborand tonul spre roz antic. Dar si bejul cu nuantele sale, preferat fiind Hazelnut (aluna), un bej-roz-nude. Bineinteles alb si negru raman nemuritoare, dar si eleganta argintiului si auriului va vor scoate in evidenta.
Deci dragele mele, aveti de unde alege!
Eu stiu ca noi, plinutele, nu prea iesim din negru, dar putem alege un accesoriu sau o piesa vestimentara din toata gama de culori prezentata mai inainte.
Bine ca este la moda albastru Niagara, ca putem purta blugi, la liber.
Si acum cine nu se impaca cu verdele, ca si mine de altfel, are de unde alege nuante de top pentru a fi in trend anul acesta.
Ok, zic, lasam in sifonier bleumarinul, movul sau visiniul anul acesta. Dar de unde?! Ma uit iar pe net la colectiile caselor mari de renume mondial si le vad “vedete“ si pe acestea.
Mai sa fie!
Deci dragelor, tineti cont de tendintele anului, daca puteti, daca nu, purtati tot ce va place si va face fericite!

cristinam
   Stil Maxim
   Logo
   Inregistrați un cont nou
   Cosul Tau