Cum comand?

Bine ați venit la StilMaxim.ro!

Sunteți la câțiva pași distantă de produsele dorite. Comanda pe StilMaxim.ro se poate face astfel:

Telefonic : Comandați produsele dorite, contactându-ne telefonic la 0722 554879. Comenzile se pot face zilnic intre orele 08:00-20:00, inclusiv în weekend.

E-mail: Ne puteți trimite comanda și prin e-mail, pe adresa cristina@stilmaxim.ro sau pe cmilitaru1966@yahoo.com specificând numele, adresa completă, numărul de telefon, și produsele dorite (numele produsului, cantitatea și mărimea dorită). Imediat ce vom primi comanda dumneavoastră, veți fi contactată telefonic în cel mai scurt timp.

Online: Direct pe site-ul nostru StilMaxim.ro prin intermediul ” Coșului de cumpărături”.

Selectați produsul dorit, alegeți mărimea dorită, și apăsați butonul „Adaugă în Coș”. Puteți repeta operațiunea dacă doriți mai multe produse. Puteți vizualiza oricând produsele adăugate, dând click pe „Coșul de cumpărături”.
Pentru a finaliza comanda, dați click pe „Coșul de cumpărături” și completați câmpurile cu privire la datele dumneavoastră de contact, iar apoi faceți click pe „Plasează Comanda”.

Plata se poate face cu numerar în lei, integral la livrare, sau prin ordin de plată (transfer bancar) atât în cazul persoanelor fizice cât și al celor juridice.

Produsele făcute la comandă pe dimensiunile clientei nu se returnează, dar se pot modifica și ajusta dacă clienta nu a dat mărimile corect.

Va așteptăm cu drag!

Stil Maxim
Logo
Inregistrați un cont nou
Cosul Tau