Rochii

Rochii marimi mari

Ai forme pline și dorești să te acoperi cu piese vestimentare largi și fără forme? Stil Maxim crează pentru tine  rochii care să acopere ceea ce nu trebuie evidențiat.  Și în același timp să scoată în evidență atuurile tale.

Conceptul Stil Maxim este de a creea rochii marimi mari.  Pentru femei ce-și doresc sa fie elegante. Pentru femei care știu ce vor!  Vrem ca ele să se simtă speciale,  Chiar dacă au forme ieșite din tiparele normale ș impuse de societate.

Dacă suntem pline și/sau foarte pline, nu trebuie să ne simțim marginalizate. Trebuie să știm să îmbrăcăm niște saci fără forme. Aceste rochii de la Stil Maxim, te fac să te simți frumoasă, elegantă și normală. Ceea ce vrea orice femeie de fapt. Să fie ea însăși.

Ce am făcut noi? Am creat cea mai frumoasă colecție de rochițe. Și da, chiar se potrivesc oricărui stil. Căci Stil Maxim asta înseamnă, stil indiferent de kilogramele pe care le avem.

Trebuie să știi ce vrei să îmbraci! Pentru că Stil Maxim e pentru femeia din tine. E stilul pe care îl poți avea indiferent de numărul kilogramelor. Fii tu o doamnă plină de stil! Bucură-te de multitudinea de diversitate a hainelor noastre.

O echipă de SPECIALIȘTI! Se ocupă de nevoile voastre, știind de ce avețiI nevoie și ce vă lipsește. La Stil Maxim nu trebuie  să te simți complexată și neințeleasă. Noi ȘTIM ce-ȚI trebuie pentru a avea rochia perfectă ! Rochiile te așteaptă LA Stil Maxim! Ca să fii frumoasă. Să te simți bine în propriul corp. Să fii tu!

Vedeți colecția noastră și bucurați-vă de cele mai în vogă rochițe by Stil Maxim. Rochii unice și pline de viață. Care sunt gata să vă fie stil oricând!