Metode de livrare

Livrarea prin Fan Courier

Firma de curierat cu care colaboram, Fan Courier asigura livrarea coletelor in orice locatie din Romania. Fan Courier presteaza un serviciu ‘’din usa in usa’’, preluand coletul de la furnizor si predandu-l personal destinatarului, la adresa indicata de catre acesta. Durata de livrare este de maxim 15 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii online.

Costurile de transport sunt:

  •  Pentru comenzi mai mici sau egale cu 450 lei, costul transportului este de 10 lei pentru Bucuresti, iar pentru provincie taxa de transport este de 15-20  lei  + se va percepe o diferenta pentru transportul suplimentar aferent zonelor din afara ariei Fan Courier – in functie de numarul de km parcursi.
  • Pentru comenzi mai mari de 450 lei care nu includ produse cu pret redus, transportul este gratuit atat pentru Bucuresti cat si pentru provincie. Pentru provincie, diferenta pentru transportul suplimentar aferent zonelor din afara ariei Fan Courier, va fi suportata de catre client.

Plata coletului se face integral in momentul livrarii comenzii de catre curier la adresa indicata de catre dumneavoastra. Suma platita de dumneavoastra catre curier va cuprinde valoarea produselor si costul transportului (transportul se va percepe numai pentru comenzi mai mici sau egale cu 450 lei).

Reducerile se aplica numai pentru produsele aflate in stoc, nu pe cele realizate la comanda! Pentru comenzile cu produsele aflate in reducere,se plateste transportul,indiferent de valoarea comenzii.

Livrarea prin posta romana

Costul transportului prin posta romana, este de 15 – 20 lei pentru orice comanda mai mica de 450 lei. Pentru comenzi mai mari de 450 lei, costul transportului este gratuit. Coletul se livreaza la oficiul postal de care apartineti, in termen de maxim 15 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii online.

Stil Maxim
Logo
Inregistrați un cont nou
Cosul Tau